hemmåt

     Publicerat: 2009-03-31 @ 21:23:05
hej , nu är det så att jag ska hem o plugga lite ;)
så hörs imorgon, för hinner inte blogga mer, så detta blir sista inlägget för idag!
puss på alla söta o fula =)
      

virus!

     Publicerat: 2009-03-31 @ 15:13:03
hej!!! :D
aw, kul att jätte många kollade min bästa blogg, (; ellerhh såklart, den är ju bäst så inte så konstigt ;)
anyway, har jag munsår eller herpes? hahahha.. ärligt.. har fått ett sår precis viid läppen (igen) på prick samma ställe, asså fyfan, ont gör det oxå ;o...
kan det vara ett virus? ;P
tss... anyway, hinner inte blogga mera , men bloggar sen ;)
pussen!
      

dags...

     Publicerat: 2009-03-30 @ 22:54:01
nej nu ska jag sova, så puss på er , bloggar mera imorgon ;)
pusssis
      

kissie something for you

     Publicerat: 2009-03-30 @ 21:06:01
hahahahaha, så ägd bajskatten.


      

mitt barn

     Publicerat: 2009-03-30 @ 18:52:31
här står Sarah och Sandra och ritar mitt fina barn på tavlan..
va tycks?


      

bulle jag älskar bullar

     Publicerat: 2009-03-30 @ 18:17:37
hah, klart man älskar bullar eller? jag gör det iallfall ..:)
åt 2 st bullar idag, gott gott :D


      

TATTOOOO

     Publicerat: 2009-03-30 @ 18:14:02
jag har lovat er sen i fredags att visa jockes tattuering, här är den ;)jag tyckte den var bra läcker ;)
kolla på den högsta tärningen om man räknar alla prickar så blir det 8 och den under 7 och tsm blir det 87, och det symboliserar att han är född då ;) 1987
      

pollen + mandaliches

     Publicerat: 2009-03-30 @ 18:07:03
här är i skolan när jag sitter på Hampus, hah ;)
sweet polle det dära ( sarahs favorit häst) :D      

ngt jag tycker är äckligt.

     Publicerat: 2009-03-30 @ 18:02:53
i fredags i skolan skulle vi träna på att ta av hästskor på hästar va kul tänkte jag .. ( så puckad som jag är )
sen när det började bli dags för att göra det kom våran lärare med döda hästben.. OCH FYFAN, jag tycker det är så äckligt..
och som vanligt så är det alltid ngn som håller på o retas när man vet att den personen inte tycker om att få en dött hästben rakt i fejjan.. så när malin o dahna kom med ett dött hästben och tröck upp det i fejjan på mig, fick jag panik och det sprutade tårar.. fyfan, jag hatar verkligen det där.. att bara se dem mr jag dåligt.. jag vet inte varför.. jag tycker det är så äckligt.. så läraren sa att jag inte behövde röra dem utan att bara kolla.. tur va? :p
men här är en film när mina flickor tränar på att tar av hästskon , ( skit duktiga ni som klarde dt)

puss så länge!


      

my eye

     Publicerat: 2009-03-30 @ 15:39:03
mitt öga utan smink, visst är det snyggt? hahahahaha..


      

ROOOOOOOSAAA

     Publicerat: 2009-03-30 @ 15:05:02
aw, visst är rosa en fetch färg? ;)
jag har faktiskt rosa färg i mitt rum , och jag bara älskar det :D

      

hemma & sjuk

     Publicerat: 2009-03-30 @ 14:32:04

aw, jag ligger i min säng och har världens huvudvärk! hatar verkligen dt, kan den bara inte släppa? :S
hatar när man har huvudvärk, undrar vad det kan bero på? är det pga att bråk i helgen? :S
aja, idag är det en hemma dag, så jag får vila upp mig lite och ta det lungt :)
skönt va? :)
      

sjuk helg

     Publicerat: 2009-03-30 @ 14:25:31
hur var eran helg då? hade ni en skön helg?
det kan jag inte jag säga att jag hade.. -.-
fyfan vilken helg, så värdelös!
jag ska berätta för er:

Fredags:
i fredags så var det en ganska lung och skön dag, jag och jocke var ensamma hemma hos honom och kollade på lets dance finalen och miami ink osv..
en ganska lung och skön dag faktiskt..

Lördags:
nu kommer den dagen man helst vill glömma!..
det började med att jag o jocke vakna runt 9 , vi gick upp och åt frukost, och borsta tänderna..
vid 1 tiden drog vi och hämta David som är jockes polare efter det åkte vi ner till "trech" där jocke hade lämnat in sin 4-hjuling på lagning och då berättade dem "jobbarkillarna " att det skulle kosta ca 15 tusen för att laga den..
kul tänkte vi, och fort som möjligt åkte vi därifrån.. och åkte ner till centrum och Handla en del saker.. efter det åkte vi till jocke igen, och david hängde på hem till han... vi satt hos jocke och snackade skit i flera timmar, och när det började närma sig mat dags åkte David hem för att äta.. medans han gjorde det så små bråkade jag o jocke om princip ingenting... när kl var 19.00 typ kom David på jockes moppe hem till jocke igen och då satte vi oss o snackade ännu mera... och då kom jocke o jag på att vi inte hade ätit något.. så då gjorde vi iordning pyttipanna med ägg, gottgott! :)
när vi åt så ringde och smsa jocke *--------* och sa att vissa kunde komma hem till jocke och snacka skit bara.. och då fick jag spader! jag var så JÄVLA arg, förlåt för språket, men jag var så förbannad så det finns inte, ni undrar säkert varför jag blev så arg, men han sms:a och ringde och sa saker som jag aldrig vill höra igen.... anyway, Så jag blev sur och satte mig i tv rummet, efter 20 min kom jocke och frågade va det var.. och då tänkte jag; va fan tänker du med?
och jag blev så jävla förbannad så jag tog mina saker och gick en bra bit hemmåt.. sen kom jocke efter på sin moppe och då stog vi o skrek på varandra ute.. jocke och jag blev så arga på varandra så tillslut började vi bli lite sams och åkte hem igen.. och då snackade vi om det och blev då osams igen, så jag vart sjukt ledsen.. så han och jag började slåss på riktigt assåå.. och visst, jag slår som en kärring, men vafan, jag var så jävla arg, så jag gav honom flera örfilar o han på mig, haha, jag vet sjukt! efter en lång diskussion så blev vi sams och gick in till David som satt själv med max inne i huset, anyway.. sen så börja jocke ringa igen och då blev jag sur igen så klart, så vi börja bråka igen och tjaffsa o tjaffsa...sen så hörde vi inte David längre.. så jag o jocke trodde han stack ner till jockes granne "typ" och så var max inte hemma heller, så vi trodde att han kanske gick ut med max medans vi satt o bråka... så jocke o jag bestämde oss för att gå ner till jockes "kompisgranne" och kolla om David var där.. så när vi kom dit var han inte där.. och då var det en kille som frågade om vi ville ha skjutts hem till David för att hämta max, för troligen så har väl David gått hem av någon anledning.. anyway, när vi kom hem till David så stog David utanför med max i koppel, och jocke o jag ställde en fråga varför han stack hem med max.. och då sa han att han ville ha sällskap hem typ.. skitsamma, men jocke följde med honom in medans jag stog utanf med en blöt hund i cA 25 MIn.. och jag ropa o ropa på jocke att vi kunde gå hem nu.. o att jag inte orkade stå kvar där.. men han sket i mig, och forsatte o babbla där inne... jag tänkte, skjysst och lämna sin flickvän ute medans han är där inne och snackar.. och såklart blev jag sur, och skrek " JAG DRAR, PALLAR INTE STÅ KVAR HÄR" så jag började gå sakta, men då kom han, och sa att jag skulle vänta, så jag vänta och då kom han och då berätta jag att jag tycke det var dålig stil, och då började han bara att gå iväg..
och jag tänkte "visst gå du".. för jag var så jävla arg.. skitsamma, men så när han var en bra bit ifrån mig så stannade han och sa att jag skulle skynda mig, och vinka dit mig o massor, så jag öka takten och gick fram till han.. o då var vi i Hagviken.. men iallfall, då börja jocke smyga in sig på en tomt.. och jag tänkte, va fan håller han på med? och när han kommer tillbaka så kommer han smygandes med 2 cyklar i varsin hand, och säger ta den här cykeln och börja cykla.. och då bröjar jag skratta för han är så sjuk! trodde verkligen inte att han skulle ta 2 cyklar.. skitsamma så jag tog den cykeln och börja cykla , jag hade max också springandes framför mig, så max drog mig på cykeln , haha duktig vovve.. ;D.. hah anyway.. när vi kom en bra bit och var nära jockes hem.. så mötte vi upp Ove och Fia.. så dem skjutsar oss till jocke.. och dem berättar att dem har försökt nå jockes mobil.. men hans mobil var avstängd.. men iaf.. så vi sitter hos jocke igen och snacka med dem lite, och alla vi känner oss hungriga så vi åker ner till shell och äter.. efter det åkte jocke och jag hem till honom och sov..

MEN FÖRSTÅ, VILKEN DAG? SJUUKT.

Söndag:
vaknade runt 10 låg i sängen till 11, vaknade med huvudvärk.. medans jag låg i sängen med värsta huvudvärken så sitter jocke nere i köket och äter.. och då tänker jag, varför sitter han där ?.. så jag ropade på han o bad han hmta en alvedon.. då kom han efter ett tag.. o då började vi små tjaffsa igen.. om igentligen ingenting.. skitsamma, efter ett tag klev jag ur sängen och vi gick o åt.. efter det kollade vi på tv o spela 360.
sen på kvällen kollade vi på "sanningens ögonblick" sen efter det åkte jag hem och la mig i sängen :)

SÅ DÄR SÅG MIN HELG UT, SKÖN VA? TROR INTE DT.. HAHA ;)
puss så länge.

      

back to my blogg.

     Publicerat: 2009-03-30 @ 13:34:38
hej! jag vet att ni har saknat mig, och nu är det dags att börja blogga igen, man kan säga att jag hade en "blogg-paus" på 3-4 dagar.. men nu är det så att jag ska börja blogga mer nu, och vara bättre på att svara på era kommentarer mer.. låter det braa?.. anyway, såg att det var ändå ett 100-belopp som kollade in min blogg varje dag fast jag inte har bloggat ngt .. kul kul, så keep reading bitches! here i come! :DD

      

not -orking-

     Publicerat: 2009-03-28 @ 17:02:11

HAHA, hej bloggen, aw, förlåt bloggade inte alls ngt igår.. jag orkade inte, men man behöver inte blogga varje dag eller ?:P haha sörrryyy.. men får skärpa mig, men det blir med bloggande nu till måndag kan jag lova! =)
nej idag händer det inte så mycket, utan bara vara hemma o ta det lungt, och igår satt jag o jocke o max o kollade på lets dancé och åt lite gott, sen la vi oss, haah skön fredag va? vi var verkligen jätte trötta båda 2.. :P
aja, nje nu ska jag umgås med jocke och hans vän David!
 
puss på er så länge! :D

      

sovdags

     Publicerat: 2009-03-26 @ 22:38:36
sovdags nu då, asså gud, har inte bloggat så myket idag.. förlåt, men har haft ganska fullt upp!..
men i helgen kommer det bilder spec, imr ;) masssooooooor!!:D
s keep reading, nej nu måste jag se filmen bert o sen sova, haha ,

 ppuss på er så länge!;D btw, freeeeeeeedag imr :D
      

matte b+ tattoooo

     Publicerat: 2009-03-26 @ 19:34:14
hej, nu så kom man hem efter tatueringstudion, fyfan va snyggt det blev.. ;)
ska lägga upp bilder på det också.. feta najs ha? :D
anyway, sitter o pluggar Matte B... heh, sjukt svårt :O..
men har en inlämning imor som måste in, så jag gör den nu ;)..
men jag ska försöka bli klar med den nu , så hör jag av mig senare ;D
bilder kommer ;)
puss på er !
      

11.18

     Publicerat: 2009-03-26 @ 11:17:02
hej bloggen.. nu sitter man i skolan o väntar på att Dahna har slutat :)
för hon o jag ska äta.. och sarah o sandra stack hem , urk för er! haha nej då ;)..
men jag hoppas ni kommer imr , annars ;@
skitsamma, nej nu är klockan så pass mycket att jag måste gå ut till matsalen o äta med dahna ..
men bloggar sen, juste.. tatuering för jocke klockan 4 idag.. så bloggar efter det, så jag lär ta många bilder under tiden han tar tatueringen .. :)
puss på er så länge daaaah;)
      

hahaha haka power.

     Publicerat: 2009-03-25 @ 18:35:56
hahaha, är hemma hos jocke nu... och vi har ätit egna pannkakor.. ;)
gott var det iaf! ;D..
anywaay.. hahahahaha sandra min kära vän , kommenterade nyss att hon hade lagt in en film på mig o min haka som vi spelade in idag ;) så tänkte visa den för er :)

såå snyyggg!!;Dnej nu ska jag o jocke kolla film, så hörs sen ;)
pussaaahah !

      

skolan

     Publicerat: 2009-03-25 @ 15:17:48
nu sitter man i skolan och pluggar om olika saker så tex, dopning , trist men sant! :P
anyway..  ahah hela lassen sitter o kollar min blogg, haha ;)
yeey!! coool blogg ha? ;)
nej nu måste jag plugga vidare! men bloggar sen , för slutar snart ;)
puss på er (A)
      

the queen!

     Publicerat: 2009-03-24 @ 22:46:46
nu är man hemma o ligger i sängen och ska kolla på film, minns nu inte vad den hette ;o men en komedi var det iaf!
anyway.. imr blir det skola.. trist men sant.. får se om det blir ridning imr i skolan, tror inte det men får se :)..
hah, nu när jag kom hem så ställde jg mig framför min magiska spegel som visar alltid den snygga mandaliches... hha;) nej men jag kunde verkligen inte sluta kolla på mina tänder ;O? ja älskar dem verkligen ..
haha, va avundsjuka ni som inte har lika fina tänder som jag ;) DAH på er ;);)nej nu ska jag kolla p filmen innan jag somnar ;o haha
puss på er;)
      

BRA NYHET!!! ;d

     Publicerat: 2009-03-24 @ 15:49:35
vetni?
är skit glad, ni undrar säkert varför osv..
men då ska jag tala om det för er!
DET ÄR NÄMLIGEN SÅ ATT JAG HAR TAGIT BORT MIN TANDSTÄLLNING!!!!! :d
aww....
jag är så nöjd!... älskar min tänder nu, hahahaha :)
kan inte sluta att le, dem är så fina :)(A)
är faktiskt riktigt stolt över dem.. helt raka och allt.. ME LOOOOVE!!!! :D

så här är en glad mandaliches ! :D *bling bling*


men nu ska jag o jocke ut med max, sen bloggar jag lite mera, okej? ;D
puss på er !!

      

sovdags

     Publicerat: 2009-03-23 @ 22:45:04
nej nu ska jag sova, men bloggar imr ;)
pussisar!
      

home

     Publicerat: 2009-03-23 @ 21:55:17
ah, nu så är man hemma :)
haha, satt hos jockes brorsa och testade teori på körkortet på datan, haha sååå svårt :O
vi var 3 st som försökte klura ut, men vi fick underkänt, o då är det verkligen katastrof(?) hahahha...
men det är inte lätt, så konstiga frågor som kommer ;o... hur kommer jag att lyckas med det, kan man ifråga sig.. haha (A)
anyway.. ska till enköping imorgon, har tändläkar besök.. få se om vi tar bort tandställningen, hoppa verkligen de :O
skulle vara så skönt!! men vi får hålla tummarna då ;) och får se om jag åker till skolan , beroende på hur långt tid de kommer att ta där... om det inte tar så långt tid åker jag väl till skolan ;)..

.men nej nu ska jag kolla runt i bloggar, sen så bloggar jag lite mera ;)..
puss så länge!      

posa.

     Publicerat: 2009-03-23 @ 16:08:54
      

men gud?

     Publicerat: 2009-03-23 @ 12:25:31
va händer med min design? :S..
är det ngn som ändrar?..
den som kan hjälpa  mig med att ändra storleken på allt?
får en fin länk till sin blogg..
adda mig på
EXTREMT@hotmail.com
      

HERREGUD ;o

     Publicerat: 2009-03-23 @ 10:53:28
hahahahahahah omg, när jag gick i stan så såg jag en "grupp" med  killar som stog o pekade och snackade skit högt , och då var jag bara tvungen och kolla vad dem stog o kollade på, och självklart var det en bild på mig ;O hahahaha omg, fick nästan en chock eftersom alla killar stog runt o kollade på bilden.. så när jag gick fram, så förstog alla att det var jag på bilden, och dem bah; wow, är det du?..
hahaha, skit kul faktiskt.. så var bara tvungen att ta bild på hela folkgruppen ;)

Tryck på bilden för att förstora den ;)
      

skoolaaa

     Publicerat: 2009-03-23 @ 10:13:47

nu så sitter man i skolan o inte gör ngt alls.. trist men sant!
idag händer det inte så mycket :P
på torsdag så ska jocke tatuera sig..  spännande ;oo..
bilder kommer oxå upp på hans tatuering.. :)
 anyway, bajs på er så länge!

      

jag e cool

     Publicerat: 2009-03-22 @ 19:27:51
nu sitter jag uppe hos jocke med max och busar, hah ;)
han är sååå söt!..
haan har sin lilla gris i munnen och vill att man ska jaga honom när han har den i munnen, så cutie! ;D
aja, ikväll ska både jocke o jag se sanningens ögonblick!, ska ni oxå det?:D

puss så länge!

btw, max ser ut som en svart leopard!

      

hej folket.

     Publicerat: 2009-03-22 @ 16:11:59
hej va gör ni? :D..
själv så gjorde jag en helt ny design , ha va tycks? :D
fyfasen va många designer jag gör nu ;O..
men det är kul, och känner mig ganska duktig.. för jag kan inte säga att
jag är bra på det .. men det duger ;)..
så nu ska jag göra en design till en tjej, o få se om hon tycker om den ;)..
men , som sagt, mandaliches är bra på allt!
      

robinsson o skitet

     Publicerat: 2009-03-22 @ 00:20:56
aw, nu har jag gjort en ny deisng igen, haha tyx?;D
vetni? jag såg reobinsson idag, kulkul, :D..
va gjorde ni? :)

sjävl ska man spela 360 nu, men puss så länge! :)(L)
      

äntligen :D

     Publicerat: 2009-03-21 @ 16:51:49
aw, 4 timmar idga med då för att förstå mig på den jäkla headern..
så va tycker ni nu då :)?
är ganska nöjd.. men inte full ut :P..
haha, nej nu blir jocke sur på mig , bara för jag sitter så mkt vid dtaan, så nu ska jag tillbringa min tid med han o hans 360, ah ;) puss på er sålänge!
      

morning

     Publicerat: 2009-03-21 @ 11:33:27
godmorgon alla läsare.. :)
hm, har en fråga till er alla!..
jag har gjort en header.. men behlver hjälp att den ska sättas in, finns det ngn med ett gott hjärta som kan hjälpa mig med det? den som gör de belönas med en länk! ;)
puss!

här är det 2 st jag tycker mest om , vad tycker ni? är dem söta?
      

ORKA!

     Publicerat: 2009-03-21 @ 00:43:06
NU har man suttit i ca 4-5 timmar och laddat upp photoshop och gjort 4 st nya header..
och kan inte sätta in dem , hur lcykas alla? ..
varje gång jag gör går det int,e aja palla.. så nu skiter jag i detta så fortsätter jag imr ;)..
men jag o jocke o max ska spela lego på 360 nu ;)..
pussis så länge!
      

hard work

     Publicerat: 2009-03-20 @ 12:02:04
hej alla läsare!
nu sitter man i skolan och har precis ätit.. fyfan va äcklig mat det var, urk för den! ;P
anyway.. skall ha matte B nu och sen slutar jag, najs va? ;)
det är freeeeeeeeeeeediiis idag, jihhuuu! :D:D..
men ska faktiskt plugga matte b nu så puss på er alla :)<3
      

tid

     Publicerat: 2009-03-19 @ 23:22:05
har verkligen inte tid med er idag..
så skirver lite fort nu sen ska jag sova , är jätte trött..
men iaf.. fick ett besked idag att vi har sovmorgon imorgon, skönt skönt :)
så börjar 10.10.. för det var hingstvisning på strömsholm idag som jag skulle kolla igentligen på, men det blev inte så..
pga, omständigheter.. skit trist jag vet! ville så gärna dit, var ju där förra året, såååå sjukt snygga hästar.. fastnade för hinsten " black coffie " så snygg hingst! ;) anyway..
men imr är det fredag iaf.. så får se vad som händer imr ;o
puss på er sålänge då ;)
men sovgott... btw, imr blir det mer bilder o bloggande!! puss ;)
      

har verkligen..

     Publicerat: 2009-03-19 @ 22:44:19
inte bloggat något idag..
förlåt, har haft annat för mig.. ;)..
man kan vl inte vara en datanörd 24/7 ??
det vore jobbigt.. jag har faktiskt ett liv..
men kul att ni fortsätter o läser min blogg.. statistiken bara höjs o höjs :)) kuul kuul!! ;D
men ska svara lite på kommentarer,sen blogga lite mera ;)
puss så länge.
      

JOCKES VÄNNER..

     Publicerat: 2009-03-18 @ 22:41:48
hah, bilder på jockes enda vänner.. ;) ( skolans grisar )
+=
SAAANT

aw, jocke ni är så lika ;)

      

skolansmat = suger

     Publicerat: 2009-03-18 @ 22:37:04
aw, fick så äcklig mat idag i skolan :S..
smakade "bajs"

så jag lekte med maten ist :)..
tihi, ett sött hjärta blev det .. och den går till.................... MIG SJÄLV SÅKLART!!!

DET ENDA SOM VAR GOTT, VAR THE TEA!
      

oooh, big size

     Publicerat: 2009-03-18 @ 22:32:07
hahahaha, testade jockes jeans för ett par dagar sen..
jag hade på mina egna jeans under och drog över hans jeans på mig, haha...
vilken strl har du gubben :)?
MJAAAAAAU!


HAH, LOVAR DU HAR SÄKERT XXXXXXXXXXXL!!      

lärare..

     Publicerat: 2009-03-18 @ 22:26:39
är det inte läraren som säger till eleverna att inte sitta på borden?
här verkar det vara tvärtom!
hah, jonkan är sååå coool människa ;)


      

mobil telefoner..

     Publicerat: 2009-03-18 @ 22:22:35
jocke har 4 st telefoner.. hur kan han?
fyfan va drygt, tänk om det ringer på alla 4 samtidigt? hah, omgaash!
han har 2 vanliga telefoner, som 1 av dem har comviq sen har han 1 till med comviq men andvänds typ inte... sen har han en jobb telefon..som han har dynget runt! fyfan vad drygt ha? :P

det här är alla telefonerna förutom jobb telen! ;)
      

elaka dagar..

     Publicerat: 2009-03-18 @ 22:17:41
haha.. jocke är så söt! han blir så arg på mig, hahahaha.. så kul.
har vart taskig mot han nu i 3 dagar ;) haha, det är rätt åt han! han är annars så elak mot mig, hah ;O
men imr, jocke lovar!.. ska inte vara elak imorgon.. ska va en snälla mandaliches :)
men vetni? jag har en bild som betyder ALLT!
denna:


... check it ;)


hahahahahahahaha förlåt jocke men var tvungen, hahaha ;)
puss på er alla ;)

      

hej.

     Publicerat: 2009-03-18 @ 18:52:19
hej bloggen, aw har inte bloggat så mkt idag pga, andra saker kommit vägen :O..
jocke hämtade mig i skolan och vi åkte och lämnade hans fyrhjuling på trech.. och där mötte vi upp Ove , som är jockes polare.. efter vi har vart o lämnat jockes fyrhjuling så åt vi och drog hem till jocke och ut o lekte med dogsen ;)..
och nu sitter vi här o spelar 360, kulkul :)..
snart ska väl vi skjuttsa hem Ove.. sen ska jag o jocke kolla tv (?), eller spela.. eller ngt :)
men jag bloggar senare;)
puss på er ! <3

      

mandaliches in love

     Publicerat: 2009-03-17 @ 22:56:43
säg någon som inte älskar en mandaliches? :)
      

många har det svårt..

     Publicerat: 2009-03-17 @ 22:43:17
Jag har tyckt & tänk om saker idag..
Det är vissa saker jag verkligen avskyr i denna runda jord!
så jag tänkte berätta för er som läser min blogg..
det är väl vissa saker jag tar upp nu, som har hänt typ 1-2 månader oxå tillbaka, okej?
ni kanske vet vem jag snackar om, men de är min blogg, jag skriver vad jag vill.. okej?
jag skiter i om han/hon tar åt sig..thatś it!

- ATT ANKLAGA EN PERSON SOM INTE ENS HAR MED SAKEN OCH GÖRA!

- när det är personer som kan kalla en för "seg,mobbad,ful,dryg" osv.. men när man säger tillbaka att hållakäften då ber han/hon att dra, och ignorerar personen dagen efter , eventuellt, fler dagar..

- att bråka med familjen, syskon, mamma&pappa.. finns inget värre?

- att skita i en person en dag ( fast inte helt ) utan kan gå iväg.. men när man får skjutts någon stans.. då kommer personen gärna FRAM och smörar.. för att få skjutts!

- att personer ignorerar en och gör en massa ansikts utryck, och därefter, snacka bakom ryggen..

- att hålla på viska bakom en o typ ( ett TEX... det var hennes fel, eller det är hennes tår som stinker ) när man sitter 1 meter ifrån o hör..

- att bli slagen av jocke, HAHA..

- om vi säger såhär.. om jag ber en person göra en sak så att allting går fortare tills man blir klar.. istället för att små snacka bakom ett hörn.. och när jag ber den andra personen att göra något blir det bråk.. pga. att personen som inte gör något orkar inte och istället börjar säga små fula ord, och är uppkäftig!

- om man säger att man sitter ett gäng killar/tjejer i en liten grupp .. och skojbråkar lite med varandra
.. och när det har gått ett tag så blir det väldigt tjatigt.. så om vi säger att jag vill ingen mer, det är inte kul..då får man alla dem hära 1-4 personerna på mig och fortsätter.. o då får man alltid ta skiten och försöka säga att det räcker, det är inte kul längre! men personerna skiter i det och fortsätter! eller säger, "den som är med i leken får leken tåla" VAD FAN ÄR DET FÖR REGEL?

- när man säger till någon som går i klassen eller så.. att man inte ska gå till skolan just en dag, för man ska till "tandläkaren".. då säger personen, fan va mobbat, kom hit fula unge!! , eller dåligt(?)
och då tänker jag såhär, what? vadå fula unge, dåligt,, mobbat?.. ÄR DU DUM ELLER?
om man har en tid till tandläkaren ska man väl ta den tiden man får, eller ska man till den pesonen som sger att man är mobbad , ful, dålig för man ska till tandläkaren? ..


fyfan vad det stör mig, usch!! hur kan man asså som person o hålla på såhär på det viset? hur orkar man?
personerna måste ha ngt fel! thatś it.
fast det finns väl fler saker som jag stör mig på, men det är väl det värsta just nu eller? ..
      

aw, blooggaan!

     Publicerat: 2009-03-17 @ 17:38:35
hejhej ..gud har inte bloggat alls ngt idag!
jag skäms, sorry ;O..

hahaaha.. anyway är hos jocke nu, och ska spela healo.. kulkul .. ;)..
bilder kommer in oxå idag.. fats lite senare.. så håll utkik ;)..
puss på er så länge!


      

natti

     Publicerat: 2009-03-16 @ 23:14:52
natti bloggen, nu mpste jag sovaa..
för ska upp kl 7 imr o rida!!
puss på er;)
      

nu är man hemma

     Publicerat: 2009-03-16 @ 21:45:03
. jepps hemma nu!
så tänkte blogga lite, :)
va gör ni för något? ;o..
själv så ligger jag i min säng och är ny dushad!.. bättre kan det inte bli eller?:D
men ska nu svara på alla kommentarer.. men efter det så ska jag blogga lite till! (:
puss på er ;)

OMG VA GAMMAL BILD;O hittade den på playahead..
haha (A)


      

jocke!!

     Publicerat: 2009-03-16 @ 13:47:11
du ser säkert det här.. eftersom du är inne på datan nu, o du läser min blogg ju 24 /7 ;)

anyway.. du får gärna hämta mig tidigare.. snälla:(
kom hit halv 3.
      

allt är skit.

     Publicerat: 2009-03-16 @ 13:31:54
jag orkar verkligen ingeting längre...
blir så jävla sur, för ingeting igentligen! orkar verkligen inte..
blir bara så upprörd hela tiden... så onödigt men jag kan inte hjälpa det...

ibland känner jag bara att alla kan dö!
      

morning everybody

     Publicerat: 2009-03-16 @ 10:52:41
japp, godmorgon gott folk!
nu sitter jag och Sarah i bibloteket och ska plugga på projekt..nämligen hon och jag ska göra ett projekt tillsammans! kulkul! :) blev inte mkt blogg igår kväll pga. omständigheter..
men bloggar mer när jag kommer hem till jocke, puss på er;)

      

ny desing

     Publicerat: 2009-03-15 @ 19:55:17
ny desing är påväg, håll ut!
      

jag är bra på allt.

     Publicerat: 2009-03-15 @ 16:17:44
jag äger alla på att rita mig själv på paint! ;)
haa? va tycks?ALLA ÄR SÅ ÄGDDDDDDDDDDA!


      

hiss / diss

     Publicerat: 2009-03-15 @ 13:04:30
HAHAHAH... måste säga att kissie är så pinsam! ;O
fyfan, hur kan man ens redigera bilder på personer inte ens kissie vet vem det är?
redigera dem fula, haha hon är 17 år, och gör sånt? hahaha fyfan va pinsam brud!
hon är bra orolig för att 3 blondiner o 1 brunett ska ta hennes plats ;)
alla vi 4 är mkt snyggare än dig gumman ;)..
tillomed min stortå! ... haha;)
juste, alla som vill ha kontakt med "kissie" så finns hon på alexandrasprivata@hotmail.com adda henne och säg henne hur omogen hon är ;d


KISS PÅ DEJ KISSEKATTEN!

      

endast mandaliches

     Publicerat: 2009-03-15 @ 13:00:11
      

cranberrie´s

     Publicerat: 2009-03-15 @ 11:53:53
denna låt är så himla bra ;)
bra start på dagen!
      

moooooorning everybody.

     Publicerat: 2009-03-15 @ 11:43:09
hej o godmorgon!

aw..  idag är det söndag, och skola imr :/ ååååååååååååååååh...jag vill verkligen inte :(..
kom på att jag ska plugga svenska oxå idag!.. urk!...
så jag får läsa ngra sidor ikväll!.. :)..
anyway... bowlingen igår var jätte roligt... hahahahha..
det gick verkligen SÄMST första Rundan "game 1 " och då kom jag sist, asså det gick verkligen jätte dåligt då.. men har bara spelat typ 1 gång innan.. men iaf.. andra rundan då kom jag 2:a.. jocke vann ;).. haha
men då fick jag 4 strikes och av dem 4 fick jag 3strikes i rad,  inte illa va? :P
efter bowlingen drog jag  jocke hem till jocke och spela på hans 3.60.. ;)
anyway... ska typ äta frukost nu.. men bloggar sen ;)
pussis

      

NU .

     Publicerat: 2009-03-14 @ 21:27:17
nu ska jag o jocke dra med hans polare o flickvän o bowla!
skit på er alla!  bloggar när jag kommer hem!

pussis

      

MIN POJKVÄN ÄR SNYGG!

     Publicerat: 2009-03-14 @ 14:57:22
aw, visst är han snygg, finns inget att säga att han är ful, för dt är han inte ;)
möhöhö.. här är lite bilder på han o hans cross ;)awwwwww.... snygging ;)

PUSS PÅ DIG HJÄRTAT!

      

SÄGER BARA EN SAK! : PISSOFF!

     Publicerat: 2009-03-14 @ 14:47:46
HAHA.. alla är så avundsjuka ;O?
gud vad folk är så patetiska som bara skriver omogna kommentarer!
hahahah! ;) dör av garv! ville bara säga dt, att jag bryr mig inte alls! ;)
så fortsätt ni ;).. ni kanske ska oxå lägga ut mig i era bloggar ? ;)
i know, im best!

SÅ BAJS PÅ ER ;)
      

hej ;)

     Publicerat: 2009-03-14 @ 11:08:32
... godmorgon på er alla.. :)
aww.. har faktiskt inte sovit så bra konstigt nog :/..
har ni det? :)

idag ska jag o jocke inte göra ngt planerat , utan vi får se sen va vi ska hitta på ...
det är ju lördag ! då ska man iaf göra nånting.. eller? (:
haha anyway..
ska äta frukost nu typ sen blogga lite ;)..
men bilder å sånt kommer upp kanske idag ;)
så håll utkik ;)..

pussaaaaaaaaaaah!
      

tröttis..

     Publicerat: 2009-03-14 @ 02:02:31
aw, nu är klockan väldigt sent, är verkligen skit trött nu ..
så ska väl sova...
gud, har inte alls bloggat ngt idag... har inte haft tid.. har haft fullt upp..
anyway.. får blogga mer imr, ;)..
men godnatt på er alla ;)
pusssaar... §§

      

IDAG=FREDAG

     Publicerat: 2009-03-13 @ 12:28:21
mornig mornig! aw, jag vaknade nu... fyfan.. ;o
gik inte till skolan idag!.. så jag fick vara hemma idag ;)
uhm, DET ÄR FASEN FREDAG IDAG, skoj va :D? haha, va ska ni hitta på idag då :d?
jag ska umgås med pojkvännen.. hihi ;)

....ANYWAY, ska svara på kommentarerna nu, sen blogga lite till...cya ;)AW, VACKER BRUTTA, HA?
      

NÅGRA SAKER NI INTE.. VISSTE OM MIG!

     Publicerat: 2009-03-13 @ 00:38:37
.. ja tänkte skriva några saker som ni säkert möjligtvis inte vet ett skit om mig!

-Jag har haft tandställning i ca 2 år nu, Tas bort om 12 dagar (förmodligen) jippi ;)
-Jag borstar tänderna i varmt vatten..
-Om jag inte har borstat tänderna innan jag lägger mig kan jag inte sova..
- Jag brukar andvända min brorsas kallsonger när jag ska sova..
-Har haft 3 st hästar
- Blir kallad för "kringlan" MMOAHAHA.. eller har blivit kallade det nu i 2 dagar.. anyway .. hahaha.. ;)
- ÄR med i en modellargentur som heter " amodel.se "
- så "fetch" i matte ;)

.. här är saker ni säkert redan vet om mig om ni nu läser min blogg ;)

-JAG är så jävla ball
-JAG är så het
-JAG har världens bästa blogg.
-JAG älskar att blogga.
-JAG ÄR COOL!
-hatar alla fula o avundsjuka människor ;)

TAAAAAAACK FÖR MIG :DDDD haha ;)


      

hemmmmmmmmmmmaa..

     Publicerat: 2009-03-12 @ 22:56:09
nu är man hemma o ligger i sängen.. har precis duschat o borstat tänderna ;D..
ahhah helt slut ;o o nu kommer jag bli annu tröttare för jag skall svara på alla 150 kommentarer ... hahaaha ..
anyway... bloggar snart igen ;D      

helluw..

     Publicerat: 2009-03-12 @ 21:09:35
nu är det så att klockan redan är 21.07 :O..
och jag ska dra hem snart.. och blogga lite granna.. ;d
haha.. bilder kommer oxå upp.. så keep reading :)
men nu ska jag umgås med jocke ett tag innan jag åker hem :O
puss på er.

btw, att ngn kommenterar att jag har en ful pojkvän anonymt kan DÖ!
han är verkligen inte ens närhet att vara ful!.. ahhah..
väx upp "josse"
jocke,
är en utav världens snyggaste kille som finns! that´s it.
behöver inte diskutera ngt mer med dig , för jag har allt det jag vill ha, medans du är
en ynklig person som är avundsjuk! LALALA ;)(8)oooooooo.. PUUUUUUUSS!

      

hej ;)

     Publicerat: 2009-03-12 @ 16:59:54
aaaw... va kul nu när jag loggade in på bloggen, och såg att jag hade över 1200 besökare fast jag inte har bloggat ett piss idag, så förlåt mig :O
jag har haft så mycket att göra.. men jag är iaf hos jocke nu, och ska äta här.. så sk väl ringa hem o säga det nu . :)
men ja bloggar lite senare råå :)
pussis på er! ;D
      

hemliga beundrare

     Publicerat: 2009-03-11 @ 22:43:13
nu har man gjort sig klar inför sovdags ;)..
satt ju o kollade på efterlyst, fan vad hemskt det är asså.. gud :/ när man kollar på det, får man lite tårar i ögat faktiskt.. :S
uuusch! aja..

hörni, det är en brud som verkligen leker ngt, som tror sig vara "madonna, typ kolla på mig" haha man bah: herregud vad är det för person? herregud, gumman.. du kommenterar jämt mina inlägg.. va vill du mig :)?
skaffa dig ett liv.. och sluta klaga på mig, när det finns bättre saker o göra.. igentligen ska jag inte ta åt mig, men du är så gräsligt pinsam så du förtjänar en länk i min blogg : *******  för att hon kommenterade en så pinsam kommentar som löd: hej! jag tycker du har en fin blogg .. kan du länka mig? eller nej du har en ful blogg.. och alla hatar den o du stör alla med din fula blogg därför får du många läsare o bla bla bla.." .. och där frågar jag, hur tänker hon? :)
ena stunden sa hon att jag hade fin blogg.. sen bah ; ful blogg, alla hatar den .. HAHAHAH .
skrattar ihjäl mig ;O;O;O
så roligt..

....... det är så roligt med sånna här personer, som inte vet vad dem snackar om , o rinner bara av ren avundsjuka på min heta blogg.. anyway.. ska kolla runt bloggar lite sen sova ;)
bloggar ett innan jag slaggar. puss på er så länge ;)
TACK FÖR MIG.
      

efterlyst

     Publicerat: 2009-03-11 @ 21:05:26
nu ska jag se efterlyst, kommer o blogga senare. puss..
      

DEEEEEEESIIIIING!!

     Publicerat: 2009-03-11 @ 20:15:26
den som fixar en desing till mig får en länk till min blogg, men desingen skall vara snygg ;)
skicka designen länken till mig på Extremt@hotmail.com

DET KANSKE HJÄLPER DIG UPP TILL TOPPEN :)?BTW, DENISE DU GJORDE EN DESING TILL MIG, MEN KOMMER EJ IHÅG DIN BLOGG, MEN OM DU SER DETTA, SÅ BER JAG DIG SKRIV PÅ MINA KOMMENTARER! TACK!


      

jag är så snygg.

     Publicerat: 2009-03-11 @ 19:48:19
det stämmer faktiskt.. LALALALA ;)(8)


JAAAAAAAA DET ÄR EN OSERIÖS BILD!

... jaaa och pojkvännen ;) sååå het jag är..puuuuuuusssaaaaaaah!!


      

LASTNINGEN AV HÄST.

     Publicerat: 2009-03-11 @ 19:38:31
hej nu kommer ett klipp där jag går med mandel (hästen) och lstar den, medans min söta vän Sarah spelar in och snackar ;)här är ett lipp då jag filmar ;)
oseriös med rösten -.-


      

heeeeeeej fula människor.

     Publicerat: 2009-03-11 @ 17:22:01
hej alla fula... nu är det så att jag är hemma, och fick skjutts av jocke o ove från tågstationen, sköönt, så slapp gå (A) är verkligen lat, ;O ahaaha.. anyway.. asså.. fyfan vilken värdelös dag idag, blir bara så trött på fula o dumma människor..
som idag i stallet, asså jag lackade totalt.. ;O

detvar typ så att min klass skulle mocka, fylla på påsar & rensa/fylla vattenhinkar till hästarna..
och läraren sa att vi skulle häjlpas åt med allt, så det går snabbt..
visst tänkte jag, lika bra o göra det fast man inte orkar mocka..
så jag o sarah tog alla hinkar och tvättade rent dem, medans 3 st stog o mockaa.. efter jag & sarah hade fixat med hinkarna  så tömde vi dem 3 skottkärror , (dem brudarna som mockade ).. efterdet så var det 3 boxsar kvar att mocka..
och dem stack dem andra o "gömde" sig i klassrummet..
medans jag,sarah & Helena fick mocka .. o då hade vi gjort en hel del..
medans andra springer iväg.. dem mockade bara 3 boxar... vi gjorde allt annat..
skitsamma, så jag sa till dem att dem fick hjälpa till.. och innan så kallade en "person 1 M" mig , för fjortis , och då ställde jag en enkel fråga som löd:  berätta varför du kallar mig det? och då kunde inte hon det.. haha så pinsam brud!
anyway, och då började hon snacka massa skit... jag tror inte att hon visste själv vad hon snackade om, juste..
sen började hon hon
härma mig, typ när jag sa att jag lackade på folk som springer iväg, d börja hon, "oj lacka hon? " "åh , vad rädd jag blir, kanske bajsar på mig " osv,..
MEN HUR MOGEN FÅR MAN VARA LIKSOM? HAHA..
SÄGER ju att min klass / skola är CP!

skitsamma.. ska inte ta åt mig av äckel ungar ;)
men juste.. har 2 filmer jag ska lägga upp idag också, det är när vi transporterar hästarna ;)
pussar så länge <3
      

skapa en egen kaviar gubbe.

     Publicerat: 2009-03-11 @ 11:59:43
hahaha.. sarah höll på att skapa en egen kaviarkalles gubbe på tub, det såg kul ut, och då ville jag säga att du kan oxå göra det.. ;) HÄR : kalles 
men nu ska jag till matsalen o dricka te med sarah, puss på er sålänge!
      

HEELLLLLUW!!!

     Publicerat: 2009-03-11 @ 11:28:10
HEJ BLOGGEN !!
nu sitter jag o min underbara vän Sarah i datasalen och ska hitta lite fakta om Arabisk Fullblod (hästras) ..
så vi skiter i Lunchen , för ingen av oss är hungriga så vi tänkte vi sitter o bloggar lite istället .. :) visst är det bra? ;)
en uppdaterings-manda! WE LIKE! hah .. whatever..

juste.. ska svara på era kommentarer också.. har säkert över 100 st ;O.. haha..
så det tar tid.. men jag ska bara svara på dem jag tycker är mest intressanta... och icke dem avundsjuka kommentarerna! that´s it ;)

PUSS PÅ ER SÅ LÄNGE!
      

godmorning.

     Publicerat: 2009-03-11 @ 08:21:01
nu sitter jag i skolan med Sarah & dahna och vi har letat efter "globala uppvärmningen " och hittar inte ett skit :s..
vi ska ha debbat nu också.. ;s paaaaaaaalla ;OOOOOOO haha
anyway... ska dra nu, men bloggar senare :) pussar!
      

amanda äger alla

     Publicerat: 2009-03-10 @ 22:49:12
hej, nu är jag hemma, och det gick bra hos jocke :)..
är sams nu i think ;) visst hun?
menmen, ska typ sova nu, för jag är alltid så trött på morgonen, hatar tidiga mornar, anyway.. imr är det en" ta lungt " dag...
tror jag ska färga håret, till lite mörkare :).. sen bara slappa o sova :) skönt va? :)
aja, men jag ska vl svara på era kommentarer nu , sen sova...
pussar på alla söta och fula läsare :)


aw..  visst har jag långt hår? :D

      

men jo "härligt"

     Publicerat: 2009-03-10 @ 18:52:59
nu har man ducshat och plattat håret.. åååh.. va skönt det är att vara fräsh ;)
anyway... kom hem för 1.5 timme sen.. urk !
jsute, när jag satt på tåget hem till bålsta så var det 2 brudar som hoppade o skrek på tåget, och såklart kollade ja på dem och tänkte: "snälla kan dem inte bara vara tysta"? för jag var så trött o på dåligt humör sen innan.. men iaf, när alla klev av tåget i bålsta så hoppade och knuffades dem igen , och då fångade dem min uppmärksamhet pga. att jag blev så arg..

då sa ena tjejen till sin kompis: sluta nu, du skämmer ut dig..
2:ndra bruden: haha och?
då sa tjejen igen: omg, alla kollar på dig, speciellt , bruden breve dig..
och det var då mig hon kollade på, och då sa hon igen: omg, har hon ingen tv hemma eller?
sen skrattade båda..

 ..
och då tänkte jag säga ngt, men jag orkade verkligen inte  säga ngt till dem, så jag bara hånflina och gick vidare.. hahah..
men herregud asså? att man orkar vara så kaxig ?!.. hahahah...
anyway.. skit samma ..
idag ska jag träffa jocke kanske, om man pallar..
har nämligen blivit bråk mellan han o mig idag.. så ska väl snacka om det! :S

men jag bloggar lite senare, pussis!

      

heeeej

     Publicerat: 2009-03-10 @ 11:20:38
nu har vi precis kommit från ridningen, och nu ska vi äta.. men jag bloggar senare idag.. hinner inte nu .. dem tjatar på mig ;)
jhahahaha pussis.
      

besökare no 1

     Publicerat: 2009-03-10 @ 00:11:54
wiihu, besökare ökar ;)
ökat med  ca 50 st varje dag ;d.. tihi. STOLT ;)
skulle lägga upp för att bevisa.. men min datan håller på nu ;s
men måste ndp sova nu, men vi hörs imr ;)
pussisar.
      

uuuuuuurk

     Publicerat: 2009-03-09 @ 23:18:21
ahahahahaha omg, kolla jockes snygga leende.. hahahaha..
 

  + = sant visst ? ;)


HAHAHAHAHAHA OMG, DÖR AV GARV ;)
SÅ VACKER HJÄRTAT!! :DDD
      

mobbad

     Publicerat: 2009-03-09 @ 22:56:36
hej hej bloggen!
nu ligger jag i sängen och helt matt, bara för jocke har gjort värsta lårkakorna på mig :O:O:o
asså, skoja inte att det gjorde ont, ;o fyfan..
o han sonm är värsta biffen också, haha, jag dog typ ;O?
haha anyway..
imorgon är det ridning på UBRF som gäller.. hoppning imr ;) sköj!
min pojkvän ska kolla , jocke visst?  hahahaha ;d
hahaaha.. menmen, ska kolla lite bloggar nu.. hörs snart igen ;)

btw, har du en bra blogg som du vill rekomendera? skriv till mig på mina kommentarer då ;)
pussisar
!


BLÅÅÅÅÅÅÅÅÅMÄRKEEEEEEEN!!!! :O
      

hej bajs

     Publicerat: 2009-03-09 @ 17:03:05
hej hej, äntligenä är jag hemma efter en lång skol dag :O..
är verkligen så trött :/.. ska bara ta det lungt idag , träffa jocke efter maten en stund iaf..
anyway, haha.. när jag o brudarna var på bro station så gick vi upp till perrongen och i trappan dr vi gick luktade det fan BAJS! :O typ kattbajs eller ngt liknande, fyfan va det stank! säkert ngn som har bajsat på stationens toalett och fick stopp (?)
hahaha.. eller så var det dahnas trut som luktade :O haha , nejdå ;)(L)
anyway, nu ska jag typ kolla runt på bloggar lite grann ;)..
va ska ni göra nu:)?
pusselipuss
      

skolan!

     Publicerat: 2009-03-09 @ 10:09:17
godmorgon på er alla mina läsare..

nu är jag i skolan , sarah & Dahna & Sandra och jag sitter på en bänk utanför klassrummett och väntar på att börja våran nystartade kurs " projekt " lite spännande faktiskt, men ändå inte.. höhö..
anyway.. jag skall inte göra så mycket idag utqn att ta det lungt, o slappa typ :p
ska träff pojkvännen iallafall... kulkul!

men nu brjar vi , så jag hör av mig lite senare , pussisar ;)
btw, tack för alla avundjsuka kommentarer. haha..
      

sista inlägget för ida

     Publicerat: 2009-03-09 @ 00:04:32
nu ska jag sova för ska upp  kl 7 imr ..
urk! aja godnatt.. bloggar mer imr ;)
pussisar
      

till min älskade pojkvän

     Publicerat: 2009-03-08 @ 22:44:03
hahahaha.. jag älskar dig jätte mycket, haha min "pluffsiga" pojkvän :) hahaha <3
nejdå, du är pinn smal!  (fniss)  haha, anyway.. jag älskar dig jätte mycket, ja skiter i hur du ser ut, eller nej men din kropp spelar ingen roll alls... du betyder lika mycket, för du är iallfall alltid snygg :D.. VILLE BARA SÄGA DET !! HAHA :$

anyway, ni kanske vill veta vem  min pojkvän är så har han en egen blogg iallafall där han skriver om allt i princip, så läs den :)! ÄLSKLING  .

haha du o jag om 10 år!      

ÄLSKA LÅTEN!

     Publicerat: 2009-03-08 @ 20:24:40
älskar denna låt lika mycket som jag älskar min underbara pojkvän! :)
va gör ni för ngt? ... vet ni vad jag o jocke ska se kl 9?
jo, saningens ögonblick :D
puss på er!
      

haha är inte han söt ?:D

     Publicerat: 2009-03-08 @ 17:47:01
gullunge, han trodde jag tog kort , haha ;)

      

filmen på söta john!

     Publicerat: 2009-03-08 @ 14:18:33
kan ni se vem han försöker vara som?
den som gissar rätt på rätt person har försöker härma, representeras en länk på min blogg :)
så here it is! ;)


btw, hörde själv att jag sa svaret.. haha ;) men vissa person är sega , så det förstår iaf inte, ;) haha.. anyway, vem är det? ;)
      

tatttttooo.. :)

     Publicerat: 2009-03-08 @ 14:12:54
medans mina videoklipp laddar så lägger jag upp ngra bilder på min pojkväns tatuering.. eller inte en, utan massor ;D
har har ca.. 10 st..+ egen gjorda ;)
så tänkte visa bilder pådem ;)
häääraa :PUSS PÅ ER SÅ LÄNGE!!!!
      

anonym

     Publicerat: 2009-03-08 @ 13:37:31
hahahaha..
vad det är patetsikt att folk ska kommentera alltid anonymt, är ni fega för att jag ska veta vem de är som skriver "avundjsuka kommentarer"? ni som skriver Anonyma och "elaka" kommentarer , jag bara skrattar åt det ;)
så ni gör min dag i uppfyllelse.. så forsätt, jag tar inte åt mig ;)
PUSS PÅ ER!
      

godmorgiis

     Publicerat: 2009-03-08 @ 11:57:04
godmorgon bloggen , aaw.. skönt med söndag :) eller? NWEWWWJ :(
URK !! skola imr :(..
vill verkligen inte..
anywway.. idag händer det inte så mkt, vad ska ni göra ? :)
jag ska iaf gå o äta frukost nu, men jag ska lägga upp bilder o filmer från igår också idag, så håll utkik :)
pussisar så länge.

      

natti

     Publicerat: 2009-03-08 @ 00:15:13
aw.. bara bloggat skit lite idag, orkar fan inte..
men imr blir det bättre.. aasså shit.. ni måste ändå inse att jag är världens upptagaste människa som finns på jorden ;)..
mhöhö.. men ska se på en film nu, (vet ej vad den heter (?))
haha... whatever, hörs imr ;)
natti fuyla människor,
      

MOAHAHA..

     Publicerat: 2009-03-07 @ 16:32:33
hej bloggen och alla avundsjuka invandraree!
nu så är det så att jagf o jocke har städat typ hela morgonen, och nu håller jocke på att sätta nya däck på fyrhjulingen, juste..
jag berättade ju förut att jocke skulle sälja sin fyrhjuling.. men det blev inte så för grabben ville ha 4-hjulsdrivet.
så då bestämde han sig för att han ville ha kvar den då och fixa lite på den o köpa nya saker osv..
så vi åkte till Siba igår och köpte nya däck till den..
och nu när vi testa däcken så var de inte rätt mått på däcken, så nu sågar/slipar jocke där jängerna ska sitta..
anyway... bilder kommer upp senare idag.. så håll utkik ;)
aja men måste vara hjälpsam nu mot jocke.. så bajs!

      

hej monika!

     Publicerat: 2009-03-06 @ 21:17:44
hahahaha.. älskar verkligen låten "hejhej monika" haha..
har alltid gjort dt ;O.. vet inte varför igentligen ;o men när man hör den tänker man alltid tillbaks när man var
mindre och hade sommarlov (?)
hahaha i love!

.. och sen så hittade man en parodi på "hej hej monika"
hahah , älska!
      

desing fixare ;)

     Publicerat: 2009-03-06 @ 15:19:23
ngn som skulle kunna hjälpa mig med en desing:)?
mina krav är inte stora.. utan tack som hjälp får du en alldeles egen länk till din blogg.. det kanske blir en knuff framåt för er då? ha? :D så skriv i mina kommentarer om du kan eller mejla mig eller adda min msn: Extremt@hotmail.com

      

kiss your as

     Publicerat: 2009-03-06 @ 12:25:13
heeeeeeeeeeej :)
nu vaknade jag :O eftersom jag är ju ledig:d sköönt sklöönt, jag vet att ni är avundsjuka! lala ;)
anyway.. idag ska jag kolla på när ngra av mina polare tar piercing tror ja om det inte blir någon annan dag..men sen umgås med jocke :)..
uhm, måste äta frulle nu, så bajs!:D

      

ledig imr

     Publicerat: 2009-03-06 @ 00:10:51
aaw.. är ledig imr, fyfan vad skönt vah :D ?
men är sååå trött.. så ska slagga nu, men vi hörs imr, puss å er ;))
      

världens bästa liv

     Publicerat: 2009-03-05 @ 23:31:52
hejhej.. om det är ngn som har världens bsta liv, är våran familjs hundar , haha..
Freja & Athena äter kallsylta och skinka till mat, hur lyxigt är inte det? ist för det dära tråkiga torrfoder..
dem dära hunerna får precis allt det dem vill ha, så bortskämda.. haha ;)
där går hundarna med kläder och smycken, haha ...
vätsa primadonnorna ;O
men tog ngra bilder på Athena som hoppade upp i sängen min, haha ..
hon ville häsla alla er mina trogna läsare, att fortsätta läs världens bästa mandapandaa blogg så hon kommer upp på toppen, inte lång kvar nu, tihi;) *STOLT*
whatever, här är bilderna ;D

bilderna blev suddiga pga. hon rörde sig all the times.
men dem får duga!

PUUSSS

      

trött

     Publicerat: 2009-03-05 @ 20:40:45
hej bloggen...
aaaw.. va trött jag är :o..
vaknade nyss.. och är hos jocke..
haha stackarn!..  fick vänta tills jag vaknade själv... för han säger att jag r bara arg o elak när
han ska väcka mig.. så han lät bli :)..
men en annan försökte iaf att väcka mig..
jo MAX så klart ;) haha swwwweeet,, ;)
uhm, idga har det inte art så mkt besökare :O whhhhyy?
kanske för dåliga uppdateringar? ... noooooooway!
keep reading! ;)...
anyway... haha juste, hur många som helst i min skola läser bloggen, haha kul som helst ;O...
så el muppos, fortsätt läs ;)..

anyway.. nu ska jag spela Pure på xbox 360 med jocke, haha pössis!
      

kulkul

     Publicerat: 2009-03-04 @ 23:19:25
hej bloggen, asså herregud vad jag är trött.. något fruktansvärt!
somna hos jocke när vi kollade på film .. hahaha.. sjukt!
men iaf, uhm.. har verkligen inte tid o blogga 24/7, im busy women thatś it! ..
så förlåt för dliga uppdateringar på bilder o videon!.. men jag ska skärpa mig , i promise ;)..
aja, för att göra er glada alla mina läsare så ska jag berätta en sak som va sååååå kul i skolan idag..
jag umgås ju med världens bästa tjejer...
vi är 4 st.. och har alltid kul :).. jag har bloggat om dem förut men iaf..
 vi  4 satt på en bänk och snackade om att Sandraś polare har haft det "mysigt" med en kille som var med i Melodilfestivalen, jag minns inte vem , men jag tror det var "gruppen Scotts" eller ngt .. men iaf..
så sa hon att ena kille som är blond där o sjunger är skit snygg och att det var hennes polare som hållde på med han på en kryssning..
och då skulle Dahna försöka minnas hur han såg ut, för hon var lite tveksam på vem han var, så då började hon fråga, ; är det inte han beck?, han beck i bandet?, eller är det inte Martin beck ?? HAHAAHHHAHAHAAHHAHAHAAH..
DÅ gjorde det så ont i magen så det finns inte, haha vadå "martin beck"? (ni vet han som är med i beckfilmerna )
fy fan jag trodde jag skulle dö, o då frågade vi dahna, hahahahaha, "vadå martin beck"? vi sa ju att han var snygg o blond.. och dt är fan inte Martin beck i beck filmerna, hahahaah, han är ju fasen flint skallig och halv knubbig.. och sjunger inte......
HAHAHAHAHAHAHA, så vi stod där och dog av garv!... fyfan va rolig du är dahna, älska dig :)(L)

aaw.. va kul man kan ha det ibland :P....
aja, ska typ sova nu :)
bloggar mera IMR:) lovar ,m det kommer bilder då :)
puiuuususuusususar :)<<3333älllllllska ;) aaw.. va snygg man kan vara;)
      

hejhej

     Publicerat: 2009-03-04 @ 17:30:36
nu är jag hemmma och väntar på att potatis bullarn ska bli klara :)
är jtte hungrig.. ;s mjau..
jocke är här också hos mig .. vi ska väl äta nu sen ut med max, men jag bliggar mera sen ;)

pussen
HAHAHHAHAHAHA OMG KOLLA HAKAN


      

snyggish

     Publicerat: 2009-03-04 @ 11:20:56
hejjjjjj bloggen...
nu sitter jag iskolan,och ska alldeles strax  gå och äta med underbara Sarah.. :)
har pluggat lite också i skolan pga. hade sst...så passade på ;)
uhmm..
' idag händer det inte alls mkt,utan måste tvätta piercingen noga ;D...
villinte ha den infekterad.. ;D
men på fredag,ska ina underbara vänner Sandra och Elin pierca tungan så ska följa med democh kolla;O
uhm..haha... aja skaäta nu,men kika in gärna Sarah's blogg

det skulle vara roligt cksåom ni kikade in bruttan,måste bara säga att hon är frään ;)
puss på er så länge! ;)
      

FILMEN SOM ALLA SAKNAR!!!

     Publicerat: 2009-03-03 @ 22:58:02
HÄR ÄR FILMEN NÄR JAG PIERCAR MIG, AHHAHA.. omg vad man ser ut ;O

      

NAAAVEL PIERCING!!

     Publicerat: 2009-03-03 @ 22:36:23
hej bloggen, oooooow.. gooosh va ont det gjorde ;o
trodde jag skulle böla.. haha.. men det var inte så farligt som jag trodde ändå..
fast kan inte säga att det var sknt, för det gjorde ont..
ni ska få se en film då när jag gör det för jocke spelade in , haha ;)
men det kommer i nästa inlägg.. för det tar sin tid att ladda upp den på youtube.. :P
men hä iaf före och efter bilder.. puss.. ;)
FÖREEFTER      

aaaaaaaaaaaawww..

     Publicerat: 2009-03-03 @ 19:14:52
nu är jag hemma hos jocke och kollar på filmen "humår", och jag har tagit piercing nu :)..
är riktgigt nöjd, peyya 400;-.. och ni kanske undrar vart? ;)
Jo, nämligen i naveln, hah ;).. det gjorde ont.. :o fast inte lika ont som jag trodde...
aja , ska in till stora huset nu.. och juste har filmat också.. så ska lägga upp filmen, så håll utkik ! ;)
pussis
      

skolan

     Publicerat: 2009-03-03 @ 12:11:57
är faktiskt i skolan nu och svarar på alla era kommentarer.. tackar ;)
men ska ha projekt o företagande nu, men vi hörs sen ;)
juste, piercing idag oxå ;)
pöösösösöösah ;)
      

palla

     Publicerat: 2009-03-02 @ 23:09:47
nu håller blogg.se o krånglar sig, men bloggar mer i skolan :)
pussis
ska pierca imr oxå, kl 4 , så tar bilder ;)
pussis
      

klartis

     Publicerat: 2009-03-02 @ 18:26:59
nu har han kollat klart på fyrhjulingen, naajsnaajs..
uhm, ska åka ner o köpa sallad bara så kommer om 30 min o bloggarmera.
pouss
      

hej

     Publicerat: 2009-03-02 @ 16:31:37
hej alla konstiga bloggerskor..
mwhaha .. aa men är hemma hos jocke nu och har vart hos tandläkaren i enköping, det gick jätte bra.. ;)
idag ska en kille kolla på jockes fyrhjuling, som jocke ska sälja.. kl 18.00 var det..
så får se hur det går.. ;)
och var i tattoúerings studion också idag.. jocke ska ska tatuera sig.. :)
och ska pierca mig imorgon .. vart? säger senare i ett nytt inlägg.. :)
men nu ska jag pussa på max lite grann, för han är så söt.. men bitig.. hahahaha ;)
puss på er!

är dem inte söta :)?


      

tandläkaren

     Publicerat: 2009-03-01 @ 22:46:46
hejhej..
nu är jag ätnligen hemma och nyfräsh igen ;)
haha... jahapp.. tandläkaren imr då i enköping kl 10.10.. ://
urk, vill inte dit.. :/
men det måstes iaf..
ajaa, imr kanske blir det piercing i naveln om dem har tid... kulkul..
annars så händer det inte ngt speciellt :)..
eller jooooooo... nu ljög jag! jocke ska kanske sälja sin fyrhjuling imr, de är en kille som
ska kolla på den.. naaajsnaajs.. :) kl 18.00 vart det tror jag :)..
men annars händer det ingeting speciellt..
för ingen skola för mig imorgon pga. tandläkaren ju :)
sååå det är sköönt :)
aja... bloggar snart igen (: pussis! <33

btw.. kul att folk har kommenterat mina videos på youtube också, kulkul :)
gör det ni också , ni alla andra som inte har gjort det ;)
PUUUUUUSSS
      

hej

     Publicerat: 2009-03-01 @ 19:33:13
nu ska jag se på film , bloggar senare när jag kommer hem, pussis!!
      

kl 13.15

     Publicerat: 2009-03-01 @ 13:14:35
hahah, första inlägget för idag då.. ;)
bruden som är snyggast i världen (jag dårah) är hos jocke .. och vi ska typ,.
äta frukost nu.. ;) sen ska vi iiiiiinte göra ngt speciellt.. utan jag har fan skola imr :**((((
jag vil ente ;/..
fyfan.. aja..
that´s the life..
men jag bloggar senare.. för ska äta nu..
pussis ;)


max vill ge er bloggläsare en puss ;)
PÖÖSS!