hemma

     Publicerat: 2009-05-24 @ 00:30:21
hej bloggen, jag tänkte säga att jag lever, och att jag kom nyss hem från kalaset.. kalaset var sjukt trevligt, så jag har tagit en massa bilder.. men det kommer in imorgon :) det var jätte kul och träffa alla släktingar, har inte träffa vissa av dem på säkert 3-4 år eller tillomed mera.. helt sjukt.. ;o..men men nu ska jag o älsklingen lägga oss och kolla på filmen " o Brother where art thou ".. så jag bloggar mera imr ;)



PUSSPÅDIG



      

Kommentarer
Postat av: stina

Anorexia är mitt senaste budskap som du hittar på min blogg. Ligger i Kategorier -Stinas budskap.

Var 3:e dag lägger jag in ett nytt budskap som ska få upp ögonen på folk. Budskap om sanningen som folk gärna blundar för. Finns filmer i inläggen som kan påverka en starkt så VARNAR känsliga tittare.

I katogorin -Stinas budskap finns även filmen -Drive safe och stoppa barnmisshandel. Vi måste hjälpas åt här i världen <3



Om du är en av dem som vill hjälpa någon genom e tröstande kommentar besök min blog var tredje dag eller lägg till mig i blogloving. Tillsammans kan vi göra nytta. Kram Stina

2009-05-24 @ 01:01:07
URL: http://stiiiinas.blogg.se/
Postat av: Michaela

skulle jätte gärna öppna upp en varm famn åt en kisseunge men kan tyvär inte ta på mig det anvaret just nu för att jag vet att det kommer bli en hel del flytt inom en snart framtid och är djurvän så vill inte att en katt ska behöva gå igenom en sån stress det är att byta miljö flera gånger om!

Hoppas ni hittar hem ändå! :) kram

2009-05-24 @ 07:16:30
URL: http://mejx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback